Vaši rezultati pretraživanja

Pravila privatnosti

Ova polica privatnosti odnosi se isključivo na web stranicu nekretnine-drakula.com u vlasništvu Obrta za posredovanje u prometu nekretnina DANKA (u daljnjem tekstu Agencija za nekretnine Drakula).

Ova web stranica može sadržati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Agencija za nekretnine Drakula ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete zaštite osobnih podataka te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim web stranicama.

Polica privatnosti temelji se na odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation tj. GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te korisnicima ovih web stranica pružaju informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija.

Što su osobni podaci

Pojam “osobni podatak” podrazumijeva svaki podatak temeljem kojeg se korisnik izravno ili neizravno može identificirati: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, telefonski broj, IP adresa i sl. podaci.

Prikupljanje osobnih podataka

Agencija za nekretnine Drakula osobne podatke korisnika prikuplja isključivo putem obrasca za kontakt i obrasca za upite o nekretninama i zahtjevom za dogovaranje obilaska nekretnine.

Obrasci sadrže sljedeće osobne podatke: ime i prezime, email adresa.

Primljeni podaci koriste se isključivo u svrhu kontaktiranja korisnika radi pružanja zatraženih informacija te zakazivanja obilaska nekretnine.

Agencija za nekretnine Drakula primljene podatke ne dijeli s trećim stranama, podaci se čuvaju u sjedištu agencije i u sustavu web stranice.

Svaki korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti potpuno brisanje svojih podataka u sustavu web stranice. Podaci u uredu čuvaju se sukladno odredbama zakona i pravila o čuvanju podataka od strane agencija za nekretnine.

Izmjene police privatnosti

Ova polica privatnosti odnosi se isključivo na podatke prikupljene na web stranici pomorskodobro.com.

Agencija za nekretnine Drakula zadržava pravo izmjene police privatnosti bez prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena.

Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranice provjeriti važeća pravila kako bi saznali za bilo kakve promjene u pravilima o zaštiti privatnosti. Daljnje korištenje web stranice nekretnine-drakula.com od strane korisnika nakon bilo kakve promjene u polici privatnosti značit će da korisnik prihvaća izmjene.

  • Napredno pretraživanje

    0 € do 1,000,000 €

    Dodatne opcije pretraživanja

Usporedi nekretnine